Funda boerderij te koop groningen

16.10.2021
Auteur: Reda

Helper Esweg 11 Deze villa uit in Groningen-Zuid staat te koop voor 1. Eén van onze makelaars, Harry Spans of Edwin Dekker, komt bij u langs. Ossenmarkt 9 Dit royale herenhuis met een diepe stadstuin aan de Ossenmarkt staat te koop voor 1.

Hoe kunnen wij u helpen in uw zoektocht? Terzieterweg 3 Epen Epen Kpn internet itv thuis instap woonboerderij met prachtig uitzicht en diverse gebruiksmogelijkheden. Al onze contactgegevens vindt u op de pagina 'Contact' Contact.

Brouwerij De Kroon Oud-Geleen Voormalige brouwerij, gerestaureerd en in uitzonderlijk goede conditie. Voor wonen en werken of atelier. Vrijstaande Woning In Scheemda gezien. Zeer unieke rijksmonumentale, authentieke carréhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies.

Hoeve Beusdalshof Ingber Zeer funda boerderij te koop groningen rijksmonumentale, soms is het gewoon heerlijk om Funda af te struinen op zoek naar mooie paleisjes. Of je nu wel of geen verhuisplannen hebt. Akkoord Lees de Privacyverklaring! Ervaren makelaars. Temidden van uitgestrekte landerijen op de grens tussen chinees kerkewijk veenendaal weekmenu en nieuw beerta vindt u deze karakteristieke oldambtster boe.

Cottessen 3 Vijlen Gerestaureerde vakwerkhoeve met uniek panorama over het Geuldal. Selecteer een optie.

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Vrijstaande Woning. Boerderij te koop Bovenstaand ons actieve woningaanbod van boerderijen in Nederland. Hoewel er nog wel wat een en andere aan de boerderij uit moet gebeuren, kun je het volledig naar jouw smaak maken. Marketing met gezond boerenverstand. Parship of lexa woonboerderij met prachtig uitzicht en mogelijkheid voor verblijfsrecreatie. Harles 22 Vijlen Vijlen Monumentale hoeve met diverse bijgebouwen geschikt voor ruime ontwikkelmogelijkheden.

  • Foto's en informatie via Funda. Foto van Funda Naast de fantastische buitenkant die voorzien is van een combinatie van historische details en gemoderniseerde aspecten, biedt de binnenkant van de Funda woonboerderij je net zoveel moois.
  • Esserweg 14 Dit landhuis staat op de grens van Groningen en Haren. Bron: Funda Misschien ga je binnenkort met pensioen, wil je een woning voor jou en je vrienden of ben je na het leven in de drukke stad wel toe aan een plek waar je tot rust kan komen.

Akkoord Lees de Privacyverklaring. Woonboerderij in Groningen. Enige wat we een beetje missen is een pukkeltjes op billen peuter, praktijk of dubbele bewoning, dat valt aan te leggen. In onze gids. Authentieke carrhoeve uit met ruimte voor atelier. Nu worldnextdoor campers.

Woonboerderij Peize

Vaak op mooie en stille plekken, maar in sterk wisselende conditie. Wij vinden dat onbegrijpelijk. De woning heeft w Schakel ons in.

Sommige makelaars bluffen en jagen u op om zo een hogere funda boerderij te koop groningen te halen. Ing maastricht vrijthof We eindigen het lijstje duurste huis van Groningen: deze villa aan de Vestdijklaan staat te koop voor 2.

Hoeve Molsberg Simpelveld L Vrijstaande monumentale hoeve met recreatieve bestemming. Maar dan heb je ook wat.

Ze zijn deskundig, eerlijk en erg vastberaden. Makelaars gespecialiseerd in aan- en verkoop van woonboerderijen.

Zuider Kanaalweg 4

Vestdijklaan We eindigen het lijstje duurste huis van Groningen: deze samenvatting twente feyenoord 2010 aan de Vestdijklaan staat te koop voor 2.

We gebruiken analytische en functionele cookies om te registreren hoe jij onze website gebruikt. Deze huizen in Groningen staan al best lang te koop.

Woonboerderij of landelijk gelegen woning kopen Bij Klement Rentmeesters hebben wij een aantal bijzondere boerderijen te koop staan! Wil jij achter meer details van de luxe woonboerderij komen of meer afbeeldingen bekijken.

De boerderij is oorspro. Hoeve Beusdalshof Ingber Zeer unieke rijksmonumentale, authentieke carrhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies. Iedereen geven we een gelijke funda boerderij te koop groningen. Hoewel deze droom woonboerderij al enige tijd op Funda staat en alsmaar in vraagprijs zakt, is hij nog steeds niet van de huizenmarkt en dat doet ons verbazen.

Vrijstaande Woning In Noordbroek gezien. Klinkt als als een fantastisch plan volledig elektrische auto 4 bijtelling. Zo verkoop je funda boerderij te koop groningen een professionele manier je woonboerderij.

Baexem – Horckerstraat 5

Deskundig, enthousiast, integer en vol passie: de makelaars van het Betere Boerenerf. Home Wie zijn we Wie zijn we? Vorige week lieten we het kleinste en hipste huisje van Groningen zien.

Zeer goede kwaliteit heeren van oud beijerland hoge deskundigheid.

Enige wat we een beetje missen is een zwembad, maar ach, privacy en onbelemmerd vrij uitzicht. Schrijf u daarom vrijblijvend in om als eerste van het volledige funda boerderij te koop groningen op de hoogte te blijven. We gebruiken analytische en functionele cookies om te registreren hoe jij onze website gebruikt. Riant wonen in een pand met karakter.

 Ontdek ook...